Nyhed

LYT: Blaue Blume fejrer forelskelsen på ny single

Lyt med, når Blaue Blume går popvejen på ny single ”Crush”

Indierockgruppen Blaue Blume er klar med ny musik. Denne gang hedder singlen ”Crush”, og trioen har tyet til popgenren for at formidle en sang om parforhold, stilstand og kunsten af finde tilbage til forelskelsens luner. ”Crush” er trioens første single i 2023 og kun deres anden single siden deres seneste albumudgivelse Bell Of Wool fra 2019.

I forbindelse med udgivelsen af den nye single ”Crush” annoncerer Blaue Blume også en danmarksturné. Turnéen lægger vejen forbi København, Fredericia, Aarhus, Roskilde, Vejle, Kolding, Aarhus og Aalborg. Derudover fortæller gruppen til GAFFA, at de planlægger at udgive en ep i sommeren 2023.


Blaue Blumes seneste album Bell of Wool er det andet i rækken af albumudgivelser fra gruppen – dengang var de fire medlemmer, men i dag er de tre. Bell of Wool modtog hele fem stjerner fra GAFFAs anmelder.

Blaue Blume-forsanger, Jonas Schmidt, udtaler i pressemeddelelsen, at nye single ”handler om at få parforholdet til at swinge igen midt i alt det praktiske, der involverer hverdagen. Om at danse lidt igen og snave lidt igen med den, man engang skød sig selv for at få, men nu tager for givet, at man faktisk fik. Det er en lille sang til folks kærester.”

Derudover får forsangeren snart sin debut som skuespiller i filmen København findes ikke, der har premiere den 9. februar.


Blaue Blumes danmarksturné 2023:

1/3 Store Vega, København

3/3 Tøjhuset, Fredericia


4/3 VoxHall, Aarhus

9/3 Gimle, Roskilde

10/3 Bygningen, Vejle


11/3 Godset, Kolding

17/3 Musikkens Hus, Aalborg

18/3 Magasinet, Odense


LÆS OGSÅ: Efter tre år er Blaue Blume klar med ny single

ANNONCE