Nyhed

LYT: Drew Sycamore inviterer til trekant på dansegulvet på ny single

Drew Sycamore tilbeder kvindefiguren på ny single

I dag udkommer tredje single fra Drew Sycamores kommende album Superfaith. Den nye single hedder ”In The Club”, og her tager kunstneren en tur på dansegulvet for at finde det sidste led til en ”ménage à trois”. Nummeret bliver tredje smagsprøve på hendes kommende album, der, modsat tidligere numre fra kunstneren, skal indeholde en mere ”sanselige og kæk tone”, lyder det i en pressemeddelelse.

Den dansk-walisiske sangerinde debuterede som solist i 2018, og samtlige af hendes singler er strøget ind på toppen af chart-listerne. ”Electric Motion”, der er den første single fra det nye album, udkom sommeren 2022 og blev straks P3’s Uundgåelige – en titel, som flere af hendes sange har opnået over de seneste år.

Det kommende album er - ligesom gennembrudsalbummet Sycamore - skabt i samarbejde med Frederik og Fridolin Nordsø, og deres ”fælles referenceramme har været, at det skal lyde som en fest hos en religiøs sekt på et rumskib i fremtiden”, lyder det i pressemeddelelsen.


Sycamores seneste album Sycamore udkom i 2021 og modtog fem stjerner fra GAFFAs anmelder, der hyldede hende med ordene: ”Drew Sycamore laver noget af den bedste popmusik, der findes på den danske musikscene i øjeblikket”. I 2022 indtog hun ligeledes en af landets største scener, da hun åbnede Orange Scene på den første Roskilde Festival efter nedlukningen.

Drew Sycamore kunne også løbe med intet mindre end tre priser til GAFFA-prisen 2022 for. Hun vandt i kategorierne ”Årets Danske Udgivelse (Sycamore), Årets Danske Popudgivelse (samme album) og Årets Danske Solist.

LÆS OGSÅ GAFFAs anmeldelse af hendes optræden på Roskilde 2022: En popstjerne af tiden spillede drømmene tilbage


ANNONCE