Nyhed

LYT: Sebastian klar med ny single - og stor efterårsturné

Veteranen udgiver ny sang forud for stor bandturné

Det er over 50 år siden, Knud Christensen - alias Sebastian - indskrev sig i den danske rockhistorie med albummet Den store flugt. I 2021 var han aktuel med sit seneste studiealbum og gav stort interview til GAFFA - og i 2022 tog han på turné med sit store liveband, der tæller kapaciteter som Nils Henriksen og Klaus Menzer.

I efteråret 2023 er der atter mulighed for at opleve det guldrandede bagkatalog - og det stærke band - når Sebastian giver 16 koncerter i hele landet. Turnéen lægger fra land den 13. oktober på Portalen i Greve og kulminerer i MCH Herning Kongrescenter en lille måneds tid senere. Du kan se alle turnédatoerne nedenfor.

Publikum kan efter sigende forvente såvel klassikere som helt nyt materiale, og i dag (14. februar, red.) udgiver Sebastian den nye sang "Hjertedanser," som kan høres lige her:

Det var en begejstret GAFFA-anmelder, som oplevede Sebastian og band live på Posten i Odense for et års tid siden. "Numrene er stringent udførte. Sætlisten er tight eksekveret uden nogle momenter af dødvande," hed det blandt andet i den femstjernede anmeldelse, som fortsatte:


Det er en direkte fugleflugtslinje over Donovan, Dylan, Waits, H.C.Andersen og alle dem, der gør historiefortælling magisk, får lytterne til at formumme og gøre tekoppe-store øjne over fortællingernes magt. Grabow er en mester som samtidsfortællerstemmen til vores livs soundtrack – formet gennem tiden, med tiden og af tiden. Han er den moderne eventyrfortæller. Historiens vingesus har til aften båret Magasinets otte hundrede sjæle med eventyrekspressen."


Efterårsturné 2023

13. oktober - Portalen, Greve
14. oktober - Gjethuset, Frederiksværk
15. oktober - Ny Ridehus, Næstved
10. oktober - Rotationen, Holbæk
20. oktober - Nykøbing Falster Teater
21. oktober - Musikhuzet, Bornholm
25. oktober - Musikhuset, Aarhus
27. oktober - Skråen i Nordkraft, Aalborg
28. oktober - Musikhuset, Esbjerg
2. november - Ollerup Arena
3. november - KulturCenter Skive
4. november - Odeon, Odense
6. november - DR Koncerthuset, København
8. november - Horsens Ny Teater
9. november - Vejle Musikteater
10. november - MCH Herning Kongrescenter

KLASSIKEREN: Sebastians gennembrudsalbum fylder 50 år


ANNONCE