Nyhed

Masser af komfort og batterilevetid i nye headsets

Sony er nu klar med ikke mindre end to nye headsets, der, trods masser af spændende teknologi, ikke koster så fælt meget

De to nye headsets, som Sony har lanceret, har fået navnene WH-CH720N, et over-ear-headset, og WH-CH520, et on-ear-headset.

I pressemeddelelsen fortæller Sony, at WH-CH720N kommer med Sonys specielle V1-chip og Dual Noise Sensor-teknologi, hvilket skulle sikre en rigtig god støjreduktion i headsettet. Processoren skulle hjælpe med til at udelukke ekstern lyd, og to mikrofoner i begge ørekopper fanger omgivende lyd og blokerer støj udefra med Dual Noise Sense-teknologien.

Designet i headsettet skulle gøre headsettet behageligt at have på, selv i længere tid, ikke mindst fordi vægten er nede på blot 192 gram – hvilket er det letteste over-ear-headset fra Sony til dato.


Batterilevetiden skulle være på op til 35 timer med støjreduktion slået til, hvilket burde være mere end rigeligt til de fleste.

WH-CH520 er et billigere headset og skabt mere med fokus på hverdagsbrug, oplyser Sony. Det betyder også, at batterilevetiden er kommet helt op på omkring 50 timer, så du kan bruge det i dagevis uden at skulle lade det op.

Begge headsets lover naturlig vokal, krystalklar lyd og afbalanceret tuning, og du skulle kunne skræddersy musikken til netop din smag ved hjælp af en indbygget equalizer i Sonys app.


Begge modeller har håndfri opkald, og Sony lover krystalklar lyd, når du fører samtaler med et af de to nye headsets på.

WH-CH720N får en pris på omkring 1.200 kroner, når det rammer markedet til marts, mens WH-CH520 kommer til at koste omkring 550 kroner.

LÆS OGSÅ: Sonos nye højttalere afsløret i stor læk


ANNONCE