Nyhed

The Who klar med nyt livealbum - og europæiske koncerter

Det legendariske rockband tager på europaturné til sommer og udgiver liveoptagelse fra 2019 i flere formater

Til sommer bliver der for første gang i adskillige år mulighed for at opleve The Who på det europæiske fastland, når de i juni måned giver koncerter i henholdsvis Barcelona, Firenze, Berlin og Paris.

Her vil bandet, med Pete Townshend og Roger Daltrey i front, fremføre udpluk fra bagkataloget, assisteret af et symfoniorkester samt deres liveband, der består af blandt andre Simon Townshend på guitar (bror til Pete) og Zak Starkey (søn af Beatles'-trommeslager Ringo Starr) på trommer. Billetter er i salg nu.

Efter de fire europæiske shows drager The Who hjem til Storbritannien, hvor de giver yderligere ni koncerter. Har man ikke mulighed for at opleve gruppen live, kan man glæde sig over den forestående udgivelse af et nyt livealbum - ude på dobbelt-cd og 3-lp den 31. marts.


The Who with Orchestra Live at Wembley er optaget i London i juni 2019 og byder på en række af gruppens klassikere - både med og uden orkester. Du kan se tracklisten herunder. Det er 16 år siden, The Who sidste gæstede Danmark. Det var i sommeren 2007, hvor bandet gav en femstjernet koncert på Roskilde Festival

Koncerten på Orange Scene var den anden af blot to The Who-koncerter herhjemme de sidste 25 år: I 1997 fremførte de deres 1973-klassiker Quadrophenia i Forum. Det blev sidste koncert herhjemme med bassisten John Entwistle, som døde i en alder af 57 år i juni 2002. The Who legendariske trommeslager Keith Moon gik bort allerede i 1978, i en alder af blot 32 år.

De senere år har budt på flere flotte genudgivelser af The Whos bagkatalog som bokssæt med masser af udgivet ekstramateriale. I 2019 udgav The Who desuden deres første nye studiealbum i 13 år. 


The Who with Orchestra Live at Wembley

Who Are You
Eminence Front
Imagine A Man
Pinball Wizard
Hero Ground Zero
Join Together
Substitute (No Orchestra)
The Seeker (No Orchestra)
Won’t Get Fooled Again (Acoustic)
Behind Blue Eyes (Acoustic)

Ball And Chain
The Real Me
I’m One
The Punk And The Godfather
5:15
Drowned (No Orchestra)
The Rock
Love Reign O’er Me
Baba O’Riley
Tea & Theatre (Acoustic)


Pete Townshend: Mit liv og The Who

ANNONCE