Nyhed

TOLV KARATS TANDPINE: Post Malone giver dansk koncert

Den populære rapper vender tilbage blot et år efter vild koncert på Roskilde Festival

Sidste sommer udgav den 27-årige New York-rapper Post Malone sit fjerde album, sigende betitlet Twelve Carat Toothache - og lagde vejen forbi Roskilde Festivals største scene for at give en femstjernet koncert.

I dag forlyder det så, at Malone - som egentlig hedder Austin Richard Post - kommer tilbage til Danmark for at give endnu en koncert. Denne gang hedder rammen Royal Arena i København, som bliver tredje stop på den europæiske del af rapperens Twelve Karat Tour i foråret 2023. Koncerten finder sted 26. april, og forsalget til koncerten begynder på koncertarrangøren Live Nations hjemmeside den 2. marts klokken 10.00.

Post Malone debuterede med singlen "White Iverson" i 2015 og har siden fulgt op med albummene Stoney (2016), Beerbongs & Bentleys (2018), Hollywood's Bleeding (2019) og, senest, Twelve Karat Toothache (2022).


"Post Malone er efterhånden blevet mere end almindeligt træfsikker i den urbane hybridgenre, som han selv grundlagde med “White Iverson” i 2015, og som i dag er blevet et fast referencepunkt for nye artister," skrev GAFFAs anmelder om det seneste album og tilføjede:

"Det i sig selv er en blåstempling af den ansigtstatoverede amerikaner, hvis musikalske og fysiske udtryk historisk har mødt næserynken fra hiphoppuritanere - særligt i hjemlandet."

TRØSTE-TINDERBOX: Se Post Malones forrygende Nirvana-hyldest


 

ANNONCE