Nyhed

Underworld kommer til Danmark

Techno-legenderne giver dansk festivalkoncert til august

GAFFAs anmelder kvitterede med hele seks stjerner og kaldte dem "kongerne af techno," da de gav koncert på Roskilde Festival i 2019. Næste lige så entusiastisk var dommen, da de fire år forinden besøgte Northside festival i Aarhus med "en fest med elektronisk dansemusik på højt niveau."

Og nu vender Underworld så tilbage til Danmark, hvor de vil give koncert på årets udgave af festivalen O Days. Det foregår på Refshaleøen i København den 3.-5. august, hvor også danske Jada just har meldt sin ankomst.

"Underworld er en sand drømmebooking for O Days. Det er et band, der har været definerende for både elektronisk musik og populærkultur, og samtidig er en af de stærkeste live-navne på den elektroniske scene. Indenfor vores felt bliver det ikke meget større!”, udtaler Theodor Clausen, musikchef for O Days, i en pressemeddelelse og tilføjer, om festivalens danske booking:


"Jada er en af tidens vigtigste artister. Hun skubber til både grænser, genrer og tendenser og er samtidig en kæmpe fest live”. Clausens påstand understøttes af GAFFAs anmeldere, som ved flere lejligheder har uddelt fem stjerner - og en enkelt gang de maksimale seks - til Jada for hendes veloplagte liveoptrædener.

"Man fristes til at kalde Jada for en slags overjordisk kraft, der er kommet for at frelse os. Men sandheden er, at det er hun ikke. Hun er faktisk helt almindelig. Det blev tydeligt denne aften, at det måske er derfor, at Jada er blevet en af disse års største danske popstjerner," noterede Mie Lykke Sørensen i sin femstjernede anmeldelse af Jadas koncert i Royal Arena sidste sommer, og konkluderede:  

"Hun tager alt det, der kendetegner hendes generation og sætter det under behandling gennem glitrende cowboyhatte, storslåede popproduktioner og en gudsbenådet vokal, der kan råbe det til skyerne. Tillykke til Jada. Tillykke til os. For i aften var vi alle sammen pinlige tabere."


Billetter til sommerens O Days koster 1000 kroner plus gebyr for alle tre dage og kan købes her.

Den nye festival O / Day Fest fuldender lovende program

ANNONCE