Nyhed

Den nye festival O / Day Fest fuldender lovende program

Ny festival på markedet viser muskler

Den københavnske festival O / Day Fest, som finder sted for første gang på Refshaleøen fra den 11.-13. august, er nu klar til at annoncere det endelige lineup.

De sidste navne er tilføjet til et spændende musikprogram, hvor blandt andet Emil Kruse og elektroniske DJ Main Phase er at finde på plakaten. Ud over de annoncerede artister såsom canadiske Carabou, britiske Romy fra the XX, Floating Points, Channel Tres, JEURU, When Saints Go Machine med flere, kan man også se frem til at opleve nogle af Danmarks største artister, når hovedscenen hver dag åbnes af O / Orchestra by Tabloid med udvalgte surprise acts.

Musikerne i Tabloid arbejder til dagligt med artister som Jada, Bremer Mccoy, Alex Vargas, Drew Sycamore og Coco O, så det er spændende at se, hvad overraskelserne kommer til at bestå af. 

O er en ny københavnsk festivaloplevelse, hvor dagsfesten er i fokus, og hvor man også kan opleve designinstallationer fra lokale producenter og kunstnere. Der er sat fokus på at give musikoplevelser nye rammer, der tilfører en ekstra dimension gennem opbygningen af universer, hvor musikken indgår på lige fod med atmosfæren, lys og dekorationer.

Man kan blandt andet opleve dj-sæt i det kæmpe drivhus Orangerie omgivet af planter og se live acts på hovedscenen Omni; en stilladsopbygning inspireret af bueformede amfiteatre med trinvis opdeling, hvorfra man som tilskuer får udsigt til Københavns havn og resten af pladsen.

Desuden vil man allerede ved indgangen blive mødt af en blomsterinstallation kreeret af det København-baserede blomster- og design studio TABLEAU, og der vil i løbet af de tre dage også være forskellige andre kulturelle tilbud og events. Blandt andet kan man lytte med til live optagelsen af Politikens Poptillægget i Green Communion Pavillon opbygget af det kreative kollektiv Manége, hvorfra man også kan tage del i talks og workshops.

Som en del af festivalens arkitektkonkurrence O / Create kan man opleve tre større interaktive installationer, hvoraf vinderprojektet udnævnes på sidstedagen af en jury bestående af ledende profiler fra Copenhagen Contemporary, TABLEAU og pihlmann architects.

Udover musikken kan man ligeledes deltage i øl- og spiritussmagninger med ÅBEN, Empirical og Mikkeller Baghaven samt booke pladser til langbordsmiddage, der vil finde sted hver dag med lokale partnere som Lille Bakery, Øens Have og Easy Peacy.

ANNONCE