Nyhed

VIDEOPREMIERE: Femstjernede Suni udgiver musikvideo

I dag har musikvideoen til ”Soon to Be Wife” premiere

Den danske autotune-mester, Suni, udgiver i dag musikvideoen til ”Soon to Be Wife” fra det femstjernede debutalbum Sengeafsnit 2. Debutalbummet er skrevet fra sygesengen på Skejby Hospital, hvor den aarhusianske sangskriver med det borgerlige navn, Jonas Suni, var indlagt over en længere periode med en alvorlig tarmsygdom.

Debutalbummet er derfor også rigt på følsomme og ærlige tekster, der både beskriver specifikke indlæggelser og reflekterer over en ung mands selvbillede og personlige relationer i en umulig tid.


GAFFAs anmelder roser i den forbindelse det selvbiografiske album for at være ”personligt uden nogensinde at blive privat”. Sangen ”Soon to Be Wife” fortæller om den unge Jonas’ relation til sin kæreste under det smertefulde sygdomsforløb, og i dag har musikvideoen altså premiere.  

Suni har været på GAFFAs ”Hold øje med”-liste siden 2020, hvilket også var det år, han udgav singlen ”Tirsdagsstemning”. Den single kaldte GAFFAs anmelder for intet mindre end årets danske single, da han anmeldte Sengeafsnit 2.

LÆS OGSÅ: Suni skal invitere os endnu mere ind i sin inderlighed


ANNONCE