Nyhed

DØDSMETAL OG R&B: Uhørt Festival fuldender programmet med ti nye navne

Festivalen kan præsentere i alt 42 spritnye artister over tre dage

Den københavnske Uhørt Festival har i dag offentliggjort de sidste ti navne til dette års musikprogram. Uhørt Festival – og heraf navnet – er kendt for at præsentere landets allernyeste navne, inden de for alvor bliver kendt i offentligheden. Her kan fx nævnes Blæst, Guldimund, August Høyen, Kalaset, Mas, Pil, Tender Youth og Ussel, der alle er tidligere Uhørt-navne, og som var at finde på plakaten til dette års Roskilde Festival.

Uhørt Festival har i forvejen annonceret 32 artister, og vi er på GAFFA allerede bekendt med nogle af dem så som Sauna Senere, Suni, Tredjeperson og Marie Fjeldsted (tidligere Penny Police). Blandt de nye annonceringer finder man kunstnere som Aick, der blander elektronisk pop og indie-trock med tung bas og hårdtslående trommer såvel som Crimson Burial, der laver moderne og rå dødsmetal med elementer af black, prog, thrash og doom.

Uhørt-gæster kan også se frem til at høre den dansksprogede popgruppe Fräulein, der er aktuel med den officielle sang til VM-slutrunden i kvindefodbold. Uhørt Festival præsenterer også en ny kvindelig rapartist ved navn Filuka, som har en stærk kærlighed til melodisk soul og tunge beats.


Dertil får de besøg af den EDM-punkede duo Ses Senere, r&b-sangeren Natasha Imani samt Solay (på billedet øverst), der kombinerer varme og sårbarhed i et upbeat popunivers.

De sidste tre navne byder på alternativ pop-rock fra Iris Loom, energiske popproduktioner fra giddy goye og rocket skrøbelighed fra Mørkeblødt.

Uhørt Festival løber af stablen mellem den 17. – 19. august, og du kan fortsat købe billet.


LÆS OGSÅ: BLÆST ÅBNER ORANGE: ”Vi har fået muligheden for at fylde nogle meget større sko, end vi kan, men vi har tænkt os at prøve”

ANNONCE