Nyhed

HUN BLIVER STOR I 2023: Julie Ellinor udgiver sin første single i år

Julie Ellinor træder ind i spådomsåret med sin nye single ”Dreamer”

Traditionen tro udgiver GAFFA årligt en guide over ti danske bands og solister, som vi forventer vil starte lange, musikalske succesrejser i 2023 – blandt dem er indiepop-sangeren og sangskriver Julie Ellinor. I dag udkommer hendes første single i 2023 ”Dreamer” i følgeskab af en musikvideo. Se den nedenfor.

"Dreamer" er nummer to i rækken af singler, der kommer til at optræde på debutalbummet Reality's Got Nothing On Illusion, som udkommer den 31. marts. Julie Ellinor udtaler i en pressemeddelelse, at den nye single er en personificering af den side af os selv, som fortæller os, at vi skal gå efter vores drømme og mål og turde række ud efter ting, selvom vi ikke ved, om vi kan nå dem. 

Julie Ellinor fik for alvor skrevet sig på kortet over nye danske stjerner med et enormt potentiale, da hun i 2021 udgav singlen ”Disarray”. Sangen kom i rotation på P6 Beat og fik titlen Ugens Uundgåelige på P3, hvorfor flere fik øjnene op for den nye danske kunstner og hendes daværende bagkatalog, der allerede her talte ep’en Flares In The Dark. Senere har Julie Ellinor udgivet ep’en Cause and Effect i 2022, hvortil Julie Ellinor fik ros for sit håndværk og de lækre produktioner af GAFFAs anmelder, der samtidig havde store forventninger til debutalbummet.

I GAFFAs guide over danske kunstnere, der bliver store i 2023, beskrives Julie Ellinor som en sanger med en smuk og længselsfuld stemme, og som en kunstner, hvis sange ”emmer af stemning med både en melankolsk undertone og appel til danseskoene”. Den nye single ”Dreamer” varmer sikkert op til det kommende debutalbum, for Julie Ellinor fortæller i pressemeddelelsen, at "det var et af de første numre, jeg skrev til mit debutalbum, og den har på mange måder indkapslet en lyd, som jeg har arbejdet ud fra på de andre sange på pladen."

LÆS OGSÅ GAFFAS ANMELDELSE AF CAUSE AND EFFECT: ANMELDELSE: Danske Julie Ellinor jagter den gode sang på ny ep

ANNONCE