Nyhed

Internationalt navn melder afbud til NorthSide 2023

Arrangørerne lover at der er godt nyt på vej efter ærgerlig aflysning

Dette års NorthSide i Aarhus bliver den trettende af slagsen. 18 navne er allerede blevet annonceret - men nu er en af de annoncerede kunstnere hoppet af i svinget til fordel for Sydamerika. Der er tale om den franske Jehnny Beth, også kendt som frontfigur i det feministiske post-punk band, Savages. 

”Jehnny Beth har desværre aflyst sin koncert på NS23, da hun har valgt at tage på tour i Sydamerika i stedet. Det er vi selvfølgelig kede af," lyder det fra arrangørerne i et opslag på Facebook:


På trods af den triste nyhed, ser det altså ud til, at NortSide Festival snart kommer med flere – tilsyneladende gode - nyheder. Indtil videre kan man blandt andet glæde sig til at danse til en god blanding af internationale og danske navne, heriblandt The 1975, Muse, Nik og Jay, White Lies og PRISMA.

I 2022 blev Northside for første gang afholdt på området Eskelunden i det sydlige Aarhus. Blandt de optrædende var såvel hjemlige popfænomener som Drew Sycamore, Alex Vargas og Scarlet Pleasure som den australske rocklegende Nick Cave, som indledte sin første turné med bandet The Bad Seeds i flere år på festivalen.

LÆS OGSÅ: NorthSide klar med første navne – inklusive et af de mest efterspurgte 


ANNONCE