Nyhed

”Kan nogen lide heavy metal?”: Cate Blanchetts spørgsmål får Twitter-brugere til tasterne

Skuespilleren var nysgerrig, da Margot Robbie fortalte om sin musiksmag

”Kan nogen lide heavy metal-musik? Var det noget, du oprigtigt kunne lide?” spørger Cate Blanchett, da Margot Robbie fortæller om sin fase, hvor hun havde sort hår, klippede det med et barberblad og lyttede til heavy metal-musik.

Begge sidder på den røde sofa under The Graham Norton Show for at promovere hver deres film.

LÆS OGSÅ: The Weeknd laver musik til årets største film


”Jeg kunne oprigtigt lide det, og jeg kan stadig lide det,” er Margot Robbies svar. Og det leder så til spørgsmålet fra Oscar-vindende Blanchett, der har hovedrollen i den nye Tár:

”Kan du lide monstertrucks og den slags?”


Men det var ikke den type af fans, som hun mødte, dengang hun var til en Slipknot-koncert. I stedet for monstertrucks var de store fans af showet Neighbours, som Robbie var med i på daværende tidspunkt, og hun fortæller, at hun aldrig har haft så mange mennesker komme op til hende, som under koncerten.

Der var ikke dårlig stemning mellem de to australske skuespillere under interviewet, men fans har hurtigt opfanget og fulgt op på episoden via Twitter.

”Hendes stereotyper om monstertrucks er slet ikke præcise, og de hjælper heller ikke,” skriver en bruger. ”Jeg vil elske at vide, hvad der er i hendes musiksamling,” skriver en anden.


Kønsneutral kategori til Brit Awards har kun mandlige nominerede

ANNONCE