Nyhed

Kiefer Sutherland giver dansk koncert

Den 56-årige skuespiller og sanger vender tilbage til Danmark til sommer

Sidst, Kiefer Sutherland var i Danmark, måtte han for første gang i sin sangkarriere aflyse en koncert. ”For godt seks uger siden rullede vi ind i jeres smukke by; bussen stoppede, men jeg gjorde ikke...,” som Sutherland sagde med et smil, da var blevet rask nok til at vende tilbage og give sin planlagte koncert i Grenaa i 2019.

Nu har den navnkundige Hollywood-skuespiller så annonceret sin tilbagevenden til Danmark, hvor han giver koncert den 14. juli 2023. Efter koncerter i Aalborg i 2017 og - som skrevet - Grenaa for fire år siden, er det denne gang Eventpladsen i Aabenraa, som kommer til at danne ramme om Sutherland og bands countryrock-traktement. Billetsalget er i gang lige her.

Kiefer Sutherland - som er søn af den britiske karakterskuespiller Donald Sutherland - markerede sig som skuespiller tilbage i firserne med roller i blandt andet Stand By Me og Young Guns. Siden fik han en rennæssance i rollen som agenten Jack Bauer i serien 24, som blev lanceret i 2001.


Han udgav sit debutalbum i 2016 under titlen Down in a Hole og fulgte op tre år senere med Reckless & Me. Hans seneste udspil hedder Bloor Street, og du kan få en smagsprøve på albummet lige her:

GAFFAs mand i Grenaa i september 2019 takserede Sutherlands koncert til tre ud af seks stjerner. "Skuespillerens middle-of-the-road-rock og sympatiske scenepersonlighed gør det ud for fremragende fredagsunderholdning for det fremmødte, fortrinsvis midaldrende publikum," lød det blandt andet i anmeldelsen, som forsatte:


"Mindre monumental er måske nok selve den sangskrivning, der diverteres med fra scenen de følgende halvanden time – selvom hovedpersonen vitterligt gør en veloplagt figur og flankeres af et fint og solidt spillende backingband. Der rockes derudad i udpluk fra bagkataloget - og i enkelte passager, hvor hovedpersonen blandt andet fortæller om sin mors slagtilfælde og sine forældres skilsmisse, forstummer den evindelige knevren rundt omkring i salen endda kortvarigt."

Kiefer Sutherland lægger sidste hånd på debutalbum

ANNONCE