Nyhed

SMUKFEST 2024: Så er spilleplanen klar

Programmet byder blandt andet på besøg fra en vaskeægte Hollywood-stjerne

Onsdag (29/5) aften afslørede Smukfest spilleplanen - altså den konkrete plan for, hvornår de mange koncerter i løbet af den populære provinsfestival finder sted. Man kan med andre ord begynde at planlægge sin festival i detaljen - og tjekke, om man skulle være så uheldig, at nogle af éns favoritnavne er booket til at spille samtidig på forskellige scener.

Samtidig er det værd at notere sig, at Smukfest i år får besøg af ingen ringere end Kiefer Sutherland - manden, der blev verdenskendt som skuespiller for sin roller i Young Guns og 24 timer, men sideløbende har plejet en karriere som countryrocksanger gennem en årrække.

Da Kiefer Sutherland besøgte Danmark i 2019, måtte han for første gang i sin sangkarriere aflyse en koncert. ”For godt seks uger siden rullede vi ind i jeres smukke by; bussen stoppede, men jeg gjorde ikke...,” som Sutherland sagde med et smil, da han var blevet rask nok til at vende tilbage og give sin planlagte koncert i Grenaa i 2019.


Sidste sommer vendte Sutherland tilbage til Danmark og gav koncert på Eventpladsen i Aabenraa.

Kiefer Sutherland - som er søn af den britiske karakterskuespiller Donald Sutherland - markerede sig som skuespiller tilbage i firserne med roller i blandt andet Stand By Me og Young Guns. Siden fik han en rennæssance i rollen som agenten Jack Bauer i serien 24, som blev lanceret i 2001.

Han udgav sit debutalbum i 2016 under titlen Down in a Hole og fulgte op tre år senere med Reckless & Me. Hans seneste udspil hedder Bloor Street og udkom i 2022.


Jævnt bagkatalog i veloplagt levering

ANNONCE