Nyhed

Nu kan tv’et bøje på kommando

LG har lige lanceret et OLED-tv, der kan gå fra flat til buet tv ved tryk på en knap

Det nye LG OLED Flex, et 42” tv, er det første tv, der kan ændres fra at være et traditionelt fladt tv til et buet tv, når du trykker på en knap på fjernbetjeningen.

LG ønsker med det fleksible tv at tilbyde et apparat, der er optimeret til både tv- og spiloplevelsen.

For at sikre, at det nye tv fungerer til gameren, har LG fået trimmet responstiden ned til 0,1 millisekund, hvilket er, hvad gameren i dag kræver af en skærm. Samtidig er tv’et udstyret med en Super Anti-Refleksion-belægning, der reducerer refleksioner og belastning af øjnene.


Tv’et er bygget op om en motoriseret, justerbar bue, der kan ændre skærmen fra at være konventionelt flad til en bue med 900R.

Skærmen kan også justeres i 140mm i højden og fra 10 grader op og 5 grader ned via fjernbetjeningen. Igen ønsker LG på denne måde at give de bedste oplevelser for såvel tv-brugeren som gameren.

LG har også udviklet en virtuel justering af det tilgængelige billedområde, så den aktive overflade på skærmen kan formindskes – så brugeren kan få billedet til at passe til f.eks. det forhold, de finder på en 32” eller 27” skærm, hvilket kan være aktuelt, hvis gamerne sidder tæt på skærmen.


På lydsiden har LG udviklet to fremadrettede elementer med udgangseffekt på 40 watt og en indbygget mikrofon med indbygget ekkoeliminering, så gameren både kan høre, hvad der sker og kommunikere med med- og modspillere.

Skærmen er dog langtfra billig, hvilket var at forvente af en skærm, der både kan være flad og buet. Omkring 23.000 kroner skal du finde, hvis du vil have tv’et med hjem.

LÆS OGSÅ: Bowers & Wilkins lover bedre forbindelser i nyt in-ear-headset


ANNONCE