Nyhed

Ny soundbar skal sikre biografstemningen i dagligstuen

JBLs nyeste soundbar lover at levere en komplet fordybelse i et stort lydunivers

Under årets store gadgetmesse i Las Vegas, CES, lancerede JBL deres nyeste soundbar, JBL Bar 1300. Den nye soundbar, der er en del af JBLs bar-serie, består af 15 kanaler med 6 opadrettede drivere og Harmans MultiBeam-teknologi. Den teknologi skulle være med til at skabe en stor lydoplevelse, og dem bliver fulgt af Dolby Atmos og DTS:X 3D-surround sound.

Den kommer med aftagelige trådløse surround-højttalere og har en 10” trådløs subwoofer, som skal hjælpe med til at levere en fyldig lydoplevelse, både når den bruges til film, spil eller musik.

JBL Bar 1300 kommer også med Harmans nyeste version af deres PureVoice-teknologi, der ved hjælp af algoritmer, optimerer stemmeklarheden, så det bliver lettere at høre dialoger i film eller spil.

Via WiFi kan brugerne streame til soundbaren fra deres online musiktjenester, og JBL oplyser i pressemeddelelsen, at der medfølger en equalizer i app’en, der skulle gøre det let at tilpasse lydoplevelsen.

Den understøtter også streaming via AirPlay 2, Alexa MRM og Chromecast. Prisen ligger så i den høje ende af spektret, og du skal finde omkring 11.000 kroner hvis du vil have den med hjem, når den rammer markedet i løbet af næste måned.

LÆS OGSÅ: Walkman-afspilleren kommer i helt ny version

ANNONCE