Nyhed

Walkman-afspilleren kommer i helt ny version

Sony har lige lanceret en helt ny version af deres klassiske Walkman – og de lover lyd i høj kvalitet og lang batterilevetid

De fleste af os bruger vores smartphone til at afspille musik i løbet af hverdagen, men Sony mener, at det ikke er helt lige meget, hvad du bruger til at afspille din favoritmusik med. Derfor har de lanceret deres nye Walkman, NW-A306, som ifølge en pressemeddelelse fra Sony både kommer med forbedret lyd, når du streamer musik, et slankt design og en batterilevetid på op til 36 timer.

Oprindeligt var Walkman en mobilafspiller til kassettebånd og senere til cd’er, men i takt med at såvel kassettebånd som cd’er stort set er forsvundet fra vores hverdag, har streaming og download af musik overtaget markedet.

Samtidig har vores smartphone overtaget rollen som den primære enhed til at spille musik på, men NW-A306 vil tage kampen op og sikre, at folk, der ønsker at afspille musik i høj kvalitet, kan få deres ønske opfyldt.

Den nye Walkman skulle være dedikeret til at levere "exceptionelle musikoplevelser", og samtidig skulle den være elegant og blot have en vægt på 113 gram, samt en skærm på 3,6”.

Den er udstyret med S-Master HC digital forstærker-teknologi – udviklet af Sony – og er kompatibel med DSD-formatet. Det skulle formindske forvrængning og støj på tværs af en række frekvenser, og derved sikre en rig lydoplevelse.

Samtidig er den udstyret med Edge-AI, DSEE Ultimate, der ifølge Sony opskalerer komprimerede musikfiler til højere kvalitet.

NW-A306 har WiFi-forbindelse, så du både kan downloade og streame musik til og fra den.

Hvornår den rammer markedet, og til hvilken pris, har Sony endnu ikke oplyst.

LÆS OGSÅ: Trådløs mikrofon lover studiokvalitet når du er på farten

ANNONCE