Nyhed

Rapperen Lil Tjay vender tilbage til Danmark

Populær rapper genindtager københavnsk spillested i 2023

Den unge Bronx-rapper, Lil Tjay, vender tilbage til Danmark efter at have givet koncert her sidst i 2021. Det gør han den 5. april 2023, hvor han genindtager Tap1 – det samme københavnske spillested, som han gæstede i 2021.

Hans sidste koncert i Danmark var en del af hans Destined 2 Win-turné – opkaldt efter hans andet album – og i år vender han tilbage som et kærkomment syn for de fans, der i 2022 fik nyheden om at rapperen havde været involveret i en alvorlig skudepisode.  

LÆS OGSÅ: Populær rapper er blevet skudt

Lil Tjay har været et populært nyt navn på den amerikanske rapscene over de seneste år, og numre som ”Resumé” og ”Brothers” sikrede ham også en plads blandt de bedste nye navne på ”2020s Freshman Class” hos hiphop-magasinet XXL.

Derudover har andre hits fra rapperen også sikret ham høje placeringer på såvel Billboard Hot 100 og Billboard Hot 200, og hans potentiale er blevet anerkendt af prominente kunstnere fra rapscenen som Offset, Saweetie og Tyga, der alle gæstede Destined 2 Win.


Siden albummet Destined 2 Win har Lil Tjay udgivet en del singler og leveret gæstevers hos ligesindede rap-kollegaer, men den mest bemærkelsesværdige udgivelse siden turné-albummet, må være udgivelsen ”Beat the Odds”. Sangen udkom i kølvandet på dramatiske skudepisode, som Lil Tjay overlevede i 2022, og det markerer han ved at rappe ”Beat the Odds” direkte fra hospitalssengen.

Billetsalget til Lil Tjays danske koncert den 5. april starter den 27. januar klokken 11 på henholdsvis ticketmaster.dk og allthingslive.dk.

LÆS OGSÅ KONCERTANMELDELSEN FRA LIL TJAYS KONCERT I 2021: Masseproduceret moshpitkoncert var en festlig, men kort omgang


ANNONCE