Nyhed

Populær rapper er blevet skudt

Den 21-årige rapper Lil Tjays tilstand er stabil efter nedskydningen i New Jersey

For et par uger siden delte den populære rapper Lil Tjay - alias Tione Merritt - en video på sociale medier med følgeteksten "Dis gon be a good summer" og en optagelse af sig selv dansende med bar overkrop og en stor halskæde.

Nu er rapperen, som har over syv millioner følgere på Instagram, imidlertid blevet skudt ned sammen med en af sine gode venner. Det skete natten til onsdag amerikansk tid i Edgewood, New Jersey, skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Lil Tjay giver koncert i København


Ifølge flere medier er både Merritt og hans vens tilstand nu stabil, og en gerningsmand skulle være arresteret.

Lil Tjay skrev kontrakt med sværvægteren Columbia Records - et selskab under Sony Music - i 2018 og udgav året efter sit debutalbum, True 2 Myself. I foråret 2021 fulgte Destined 2 Win, og i november sidste år gav den unge rapper fra Bronx koncert på Tap1 i København.

Den københavnske koncert fandt sted få dage efter ulykken ved rapperens Travis Scotts såkaldte Astroworld-koncert, hvor flere mennesker efterfølgende døde af deres kvæstelser.

Den tragiske begivenhed spøgte uundgåeligt i baghovedet, også hos GAFFAs anmelder, som uddelte tre stjerner til koncerten:


"Jeg kommer selv jævnligt i tanker om ulykken, når jeg skuer ud over den hoppende ‒ men glade ‒ forsamling foran scenen, og de forældre, der er mødt op til koncerten med deres børn, synes også at være ekstra opmærksomme, når der bliver skubbet," skrev anmelderen og tilføjede: 


"Der er også, hele koncerten igennem, individer eller grupper, der trækker væk fra mylderet og ud i siden, når det stikker for meget af. Udskejelserne foregår dog under kontrollerede forhold til Lil Tjays koncert, og det er mit helt klare indtryk, at det udspiller sig på uproblematisk vis."

  

ANNONCE