Nyhed

Populær rapper er blevet skudt

Den 21-årige rapper Lil Tjays tilstand er stabil efter nedskydningen i New Jersey

For et par uger siden delte den populære rapper Lil Tjay - alias Tione Merritt - en video på sociale medier med følgeteksten "Dis gon be a good summer" og en optagelse af sig selv dansende med bar overkrop og en stor halskæde.

Nu er rapperen, som har over 7 millioner følgere på Instagram, imidlertid blevet skudt ned sammen med en af sine gode venner. Det skete natten til onsdag amerikansk tid i Edgewood, New Jersey, skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Lil Tjay giver koncert i København

Ifølge flere medier er både Merritt og hans vens tilstand nu stabil, og en gerningsmand skulle være arresteret.

Lil Tjay skrev kontrakt med sværvægteren Columbia Records - et selskab under Sony Music - i 2018 og udgav året efter sit debutalbum, True 2 Myself. I foråret 2021 fulgte Destined 2 Win, og i november sidste år gav den unge rapper fra Bronx koncert på Tap1 i København.

Den københavnske koncert fandt sted få dage efter ulykken ved rapperens Travis Scotts såkaldte Astroworld-koncert, hvor flere mennesker efterfølgende døde af deres kvæstelser.

Den tragiske begivenhed spøgte uundgåeligt i baghovedet, også hos GAFFAs anmelder, som uddelte tre stjerner til koncerten:

"Jeg kommer selv jævnligt i tanker om ulykken, når jeg skuer ud over den hoppende ‒ men glade ‒ forsamling foran scenen, og de forældre, der er mødt op til koncerten med deres børn, synes også at være ekstra opmærksomme, når der bliver skubbet," skrev anmelderen og tilføjede: 

"Der er også, hele koncerten igennem, individer eller grupper, der trækker væk fra mylderet og ud i siden, når det stikker for meget af. Udskejelserne foregår dog under kontrollerede forhold til Lil Tjays koncert, og det er mit helt klare indtryk, at det udspiller sig på uproblematisk vis."