Nyhed

RIRI, HVOR HAR DU VÆRET? Se Rihanna i teaser til Super Bowl Halftime Show

Nedtællingen er begyndt

Nu er der under en måned til, at Rihanna optræder for første gang i fem år til det legendariske Super Bowl Halftime Show. Derfor har Apple Music nu delt en teaser, der kun øger forventningen.

”Der er gået 2.190 dage,” fortæller en stemme i baggrunden, kort efterfulgt af en anden: ”Rihanna, vi har ventet på dig.” ”RiRi, hvor har du været,” råber nærmest en tredje stemme, inden sangeren tysser på dem.


For stilstanden stopper, når hun endelig vender tilbage. National Football League skal den 12. februar kåre årets bedste amerikanske fodboldhold, og her optræder Rihanna. Et legendarisk øjeblik både sportsligt, men også musikalsk, da artister som Beyoncé, Prince og Michael Jackson har fyldt stadions med deres sange. Senest var det Dr. Dre med venner, der tog toppen af vestkyst-rap med til Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Rihanna fuldender Black Panther-album med endnu en sang

Fans spekulerer stadig, om der kommer ny musik fra Rihanna. Sidste år kom to sange til den nye Black Panther: Wakanda Forever, mens det er seks år siden, at Rihannas seneste album, Anti, kom ud med sange som ”Needed Me,” der er en del af teaseren.


Hun fortalte Associated Press, at Super Bowl ikke er lig med nye sange. Men tidligere har hun alligevel delt informationer om musik, hun arbejder på, som slet ikke lyder som noget, hun tidligere har lavet.


BAGKATALOG: Da GAFFA mødte Rihanna til en snak om turen fra Pon de Replay til toppen

 

ANNONCE