Nyhed

Sommeren starter snart: Miley Cyrus offentliggør album og udgiver single på eksmands fødselsdag

Tag på endeløs sommerferie med Miley Cyrus’ nye album

Det virker det til, at vi får lydbølger af hede, når Miley Cyrus' ottende studiealbum ”Endless Summer Vacation” kommer den 10. marts. Allerede næste fredag kommer den første sang, der hedder noget så sommerligt som ”Flowers.” Det falder sammen med Liam Hemsworths fødselsdag, skuespilleren, som har været gift med sangeren fra Tennessee.

LÆS OGSÅ: LYT: Lana Del Rey udgiver første sang fra kommende album

Om det er bevidst, ved man endnu ikke. Men med en række promoverende citater for sangen afslører Cyrus, at hun kan klare det meste alene – endda endnu bedre end sammen med en.


Det har naturligvis fået de mange fans til tasterne, når de spekulerer over sammenhængen mellem singledatoen og fødselsdatoen.


”Liam Hemsworth, velkommen til dit bånd,” skriver en via Twitter med en reference til 13 Reasons Why, mens en anden tweeter: ”Miley, der udgiver sin nye single på Liam Hemsworths fødselsdag, er så ikonisk.”

Det er det ottende studiealbum fra Miley Cyrus, og det virker til at tage en drejning fra den mere rockede version med albummet Plastic Hearts, der kom ud i 2020. Måske inspireret af hårde perioder med pandemien og et brud med sangeren Cody Simpson.

Elton John udgiver stjernespækket dokumentar


ANNONCE