Nyhed

Steven Tyler sagsøgt for seksuelle krænkelser

Aerosmith-forsangeren er blevet indhentet af et halvtreds år gammelt forhold

Det er langtfra første gang, at en sag som denne kommer op til overfladen. Og nu har #metoo-bølgen også indhentet den 74-årige forsanger i det store, amerikanske rockband Aerosmith.

Det er en 65-årig kvinde ved navn Julia Holcomb, som anklager sangeren for at have udsat hende for både psykiske og fysiske, seksuelle overgreb tilbage i 1973. Ifølge Holcombe blev hun også tvunget til at få foretaget en abort som 17-årig, skriver Rolling Stone.

I retten har Julia Holcomb fortalt, at hun ”var magtesløs og kunne ikke modstå Aerosmiths berømmelse og omfattende økonomiske magt”. Derudover ”tvang og overbeviste han hende om, at det var en romantisk kærlighedsaffære”, hævder Julia Holcomb. De to mødtes i 1973, da Holcomb var 16 år gammel og Tyler 25. De var ifølge mediet i et forhold i tre år.


Holcomb udtaler i forbindelse med retssagen, at hun ønsker at blotlægge en industri, som beskytter berømtheder, der udviser krænkende adfærd. Hun vil efter eget udsagn gerne hjælpe andre sårbare og naive børn og voksne - ligesom hun selv var i sin tid, som hun skriver.

Anklagerne mod Tyler kommer i forbindelse med en midlertidig ophævelse af forældelsesfristen i denne type sager i den amerikanske delstat Californien.

LÆS OGSÅ: Arcade Fire-medlem anklaget for seksuelle krænkelser


ANNONCE