Nyhed

The Smile klar med liveplade i begrænset oplag

Europe: Live Recordings 2022 udkommer i en eksklusiv vinyludgave

I forbindelse med sidste års Montreux Jazz Festival udgav Radiohead-spin-off-bandet The Smile et nyt album med liveversioner af sange fra deres debutalbum A Light For Attracting Attention.

I samme stil udkommer nu en vinyl-ep i begrænset oplag med flere liveoptagelser fra sidste år. Europe: Live Recordings 2022 er indspillet i forskellige byer i Europa, da Thom Yorke og kompagni var på turné i sommers. Det meddeler bandets pladeselskab, Playground Music:

”Titlen tro, består ep’en af live indspilninger af fan-favoritter fra The Smiles anmelderroste debutalbum A Light For Attracting Attention, såvel som bandets fortolkning af Thom Yorkes soloudspil FeelingPulledApartByHorses fra 2009,” lyder det i pressemeddelelse.


The Smile annoncerede selv den kommende vinyludgivelse på deres Twitterkonto mandag. Den 10. marts 2023 kan man få fingrene i pladen, og den kan forudbestilles allerede nu lige her.


The Smile er et Radiohead-sideprojekt, og bandet består af sangeren Tom Yorke og guitarist Jonny Greenwood. Trommeslageren, Tom Skinner, fra bandet Sons of Kemet er også en del af teamet.  Debutsinglen er ydermere produceret af en gammel Radioheads-kending, nemlig Nigel Godrich.

The Smiles sommerturné i 2022 inkluderede i øvrigt en koncert på Roskilde Festival. "Som at få tæsk af et band, der insisterer på, at de ikke er Radiohead," skrev Simon Heggum i sin femstjernede anmeldelse ved dén lejlighed.

Vinylen vil indeholde følgende tracks i liveformat:


A1. The Opposite

A2. Thin Thing 

A3. FeelingPulledApartByHorses 


B1. The Same

B2. Waving A White Flag 

B3. Free In The Knowledge


Radiohead-sideprojektet The Smile annoncerer debutalbum – se ny video

ANNONCE