Nyhed

TINDERBOX AFSLØRER STOR MUSIKPAKKE: 19 nye, med store internationale navne iblandt

Med dagens i alt 19 nye navne er programmet til hovedscenerne på sommerens festival i Odense så godt som på plads

Fyns største festival, Tinderbox, har allerede afsløret en række navne, der skal spille i Tusindårsskoven i år – herunder hovednavnene Red Hot Chili Peppers og Maroon 5 – og nu er 19  nye artister fra både ind- og udland føjet til programmet. 

Den måske største overraskelse i dagens afsløring er at Black Eyed Peas gæster Odense til sommer. Med will.i.am og Fergie i front har gruppen op gennem 00’erne været garanter for hits som ”Where Is The  Love?”, ”My Humps” og ”I Gotta Feeling”. Dagens annoncering byder også på et gensyn med australske Dean Lewis, der med følsomme popballader som ”Be Alright”, ”Half A Man” og ”How Do I Say Goodbye” har fået stor succes. 

LÆS OGSÅ: TINDERBOX 2023: Klar med stærkt line-up og revanche fra internationalt navn

Den danske hiphopscene er også velrepræsenteret i dagens annoncering. Her får Gilli følgeskab af en eksklusiv fælleskoncert med de to rappere Artigeardit og Lamin, mens ICEKIID bringer sine dansable afrobeat-hits til Tusindårsskoven, og den maskerede rapper og sanger D1MA viser, hvordan man fusionerer rap, R&B og elektronisk musik. 

Derudover præsenterer Tinderbox en lang række andre danske prominente navne som Lukas Graham, Dopha, Folkeklubben, Hans Philip, Hugorm, Phlake, Christopher og Pil. 


Alle nye offentliggjorte navne tæller: 

Artigeardit x Lamin 

Black Eyed Peas

Cat Burns 

Christopher

D1MA  


Dean Lewis

Dopha  

Dylan 


Folkeklubben 

Gogol Bordello 

Hans Philip  


Hugorm  

ICEKIID  

Lukas Graham  


Mimi Webb

Phlake  

Pil  


RAYE 

 

 


ANNONCE