Nyhed

TINDERBOX 2023: Klar med stærkt line-up og revanche fra internationalt navn

Ti navne er netop annonceret til den fynske festival – og rækken er overvejende dansk

To uger efter annonceringen af hovednavnet Maroon 5 er Tinderbox nu klar med yderligere ti navne, der kommer til at indtage Tusindårsskoven den 22. – 24. juni 2023.

En pressemeddelelse har netop løftet sløret for et solidt line-up, som er af overvejende dansk karakter.

Først og fremmest vil Tobias Rahim gæste skoven lidt uden for Odense centrum – og noget tyder på, at han kunne gå hen og blive et af de største festivalnavne næste år, da han med sin stigende popularitet, i takt med sit nye album Når sjælen kaster op og en booking på Roskilde Festivals Orange Scene, er ved at slå sig endnu mere markant fast på den danske musikscene.


Også Nik & Jay vil til sommer besøge flere festivaler, og nu er Tinderbox også kommet på deres program. Duoen har været etableret på den danske musikscene siden starten af 00’erne, og i sommer udgav de tre nye singler - så mon ikke publikum bliver mødt med flere nye sange til sommer?

Dertil vil de danske acts også bestå af Benjamin Hav & Familien, Medina og Jada, der alle vil levere solide hits som ”Den dejligste boy”, ”Kun for mig” og ”Nudes” under sommerhimlen.

Fra det danske vækstlag vil festivalen få besøg af både Blæst og Prisma, der begge med hits som ”Juice” og ”Bangs” har placeret sig stærkt herhjemme.

Af de internationale navne vil en særlig gæst tage revanche til festivalen. Det er britiske George Ezra, der til dette års Tinderbox var nødt til at aflyse i sidste øjeblik. Han vil vende tilbage i 2023 og indtage festivalscenen med store hits bag sig som ”Budapest” og ”Shotgun”.Tinderbox får også besøg langvejs fra, da den canadiske rapper bbno$ vil optræde. Han gik viralt med TikTok-hittet ”Lalala” i 2019, og senest har han været hyppigt spillet på både The Voice og P3 med hits som ”edamame (feat. Rich Brian)” og ”piccolo”.

Den svenskfødte, men L.A.-baserede kunstner Oliver Malcolm har tidligere været producer for blandt andre MF Doom og Joey Bada$$, men han vil nu besøge Tinderbox som soloartist med et lydunivers, der bevæger sig mellem alternativ pop, soul og hiphop.

Partoutbilletter er netop gået i salg, og du kan købe billetter HER.

LÆS OGSÅ: JELLING 2023: Endnu et folkekært hovednavn på plads
Foreløbigt line-up til Tinderbox 2023:

Maroon 5

George Ezra

Tobias Rahim

Nik & Jay

Benjamin Hav & Familien

Jada

bbno$

Medina

Oliver Malcolm

Prisma

Blæst

ANNONCE