Nyhed

Vil du i praktik som skribent på GAFFA?

Studerer du på en humanistisk universitetsuddannelse – eller har du tilsvarende kvalifikationer – er det nu, du skal søge.

Billedet: Andreas Rahbek, tidligere GAFFA-praktikant og nu freelanceskribent, interviewer Oh Land

Kunne du tænke dig at komme i praktik som skribent på GAFFA, og studerer du på en videregående uddannelse inden for kommunikation eller humaniora (eller har du tilsvarende kvalifikationer), er det nu, du skal søge.

GAFFA – Danmarks største og ældste musikmagasin – søger en eller flere skribent-praktikant(er) til efterårssemesteret 2023. Du kommer primært til at skrive nyheder, artikler og anmeldelser til vores hjemmeside og blad og arbejde med vores profiler på Facebook, Instagram og TikTok.


Som praktikant ved du, hvad der rører sig i musikkens verden og skriver med en skarp, hurtig og præcis pen.

Praktiktiden er ulønnet og tiltænkt SU-modtagere og kan kombineres med tid til opgaveskrivning eller anden form for studievirksomhed og/eller studiejob.

Arbejdet udføres fra et af GAFFAs kontorer i enten Aarhus eller København, efter eget valg. En del af arbejdet kan udføres hjemmefra, hvis det ønskes.


Adskillige tidligere praktikanter har fået tilbudt lønnet arbejde på GAFFA efter endt praktiktid. Ja, både vores nuværende chefredaktør og vores to redaktionssekretærer er også tidligere praktikanter.

Praktikopholdet har studierelevans for studerende på uddannelser som kommunikation på DMJX, cand.public., medievidenskab, musikvidenskab, kommunikation, æstetik og kultur, nordisk sprog og litteratur og lignende.

Send en ansøgning, meget gerne vedlagt eksempler på tidligere skrivearbejder, til chefredaktør Ole Rosenstand Svidt på [email protected], som også svarer på spørgsmål. 


Ansøgningsfrist: 21. februar klokken 9.

Vi glæder os til at høre fra dig!

ANNONCE