Nyhed

Zara Larsson kommer til Danmark

Den svenske stjerne besøger dansk festival til sommer

Festivalarrangørerne annoncerer for tiden den ene store kunstner efter den anden til de kommende danske festivaler, og nu har Nibe Festival snuppet deres egen superstjerne. Zara Larsson spiller nemlig sin eneste danske koncert denne sommer på Nibe Festival den 28. juni.

Den svenske popstjerne, Zara Larsson, har over de seneste år udgivet en perlerække af hits som ”Lush Life” og ”Symphony”, der begge har rundet en milliard afspilninger på Spotify. Hendes seneste single udkom for blot en uges tid siden og hedder ”Can’t Tame Her”.

Det er ikke første gang, at Zara Larsson har fået en plads på plakaten til Nibe Festival. I 2014, hvor kunstnere fik sit store internationale gennembrud, skulle hun have optrådt på Nibe Festival, men valgte i stedet at fokusere på interessen fra det amerikanske marked


Zara Larsson drog i 2021/22 på sin udsolgte Poster Girl European Arena Tour, der skulle have kulmineret med en koncert i Royal Arena, men som kunstneren måtte aflyse af helbredsmæssige årsager.

Nu er kunstneren så endelig klar til at indtage Nibe Festival, der afvikles mellem den 28. juni og 1. juli. Sidst Zara Larsson spillede i Danmark, var det på Tinderbox i Odense, og her var GAFFA med. Du kan læse den firestjernede koncertanmeldelse her.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Den evige fortælling om en love-hate-forelskelse


ANNONCE