Nyhed

Andreas Odbjerg og Medina optræder til verdensmålsshow i Aarhus

Den uofficielle åbning af Aarhus festuge finder sted i Tivoli Friheden og bliver et underholdende og oplysende sceneshow med afsæt i FN’s 17 verdensmål

Torsdag den 24. august er der traditionen tro uofficiel åbning af Aarhus Festuge. Denne gang bliver det under titlen Uofficiel Åbning – United Change, hvor Aarhus Festuge i samarbejde med Teatret Svalegangen inviterer til verdensmålsshow i Tivoli Friheden. Her bliver det ingen ringere end Andreas Odbjerg og Medina, der som hovednavne står for aftenens musikalske indslag. Kort før det store åbningsbrag kan publikum også se frem til dansevenlige grooves fra JJ Paulo og The Antonelli Orchestra.

I arbejdet med United Change er der blevet etableret 17 partnerskaber mellem kunstnere og kulturinstitutioner, som over 17 dage vil brede sig ud i byrummet. Her kan man – foruden showet til den uofficielle åbning – se 17 verdensmålsværker, inden dansk og international scenekunst, billedkunst, musik og performances spreder sig over hele Aarhus mellem den 24. august og 9. september. Aarhus Festuge skriver på deres egen hjemmeside, at de ikke løser den ganske klimakrise på en aften, men at det ikke holder dem tilbage fra at sætte fokus på en bæredygtig fremtid:

”Vi ved godt, vi ikke løser den globale fattigdom eller klimakrisen på en aften. Men vi tror på kunsten og kulturens evne til at tale til vores sanser og følelser. Tale til fælles forandring. Og det har fortjent en stor scene (…),” lyder det blandt andet på hjemmesiden.


Per Vers bliver konferencier til showet Uooficiel Åbning – United Change, der foruden de musikalske indslag også byder på stand-up med Michael Schøt. Alle arrangementer i byrummet er gratis, mens enkelte indendørsarrangementer og verdensmålsshowet kræver billet. Showet starter kl. 21 og forventes færdigt kl. 23, men alle med billet til showet er velkommen fra kl. 17, hvor Michael Schøt, Gospel Singers, JJ Paulo og The Antonelli Orchestra varmer op til det store show.

”Vi er utroligt stolte af det store fællesskab og de magiske aftener, man forbinder med Festugens Uofficielle Åbning. I år ser vi frem til at tilbringe den med Teatret Svalegangen og deres imponerende projekt United Change. Og aftenen bliver ikke mindre smuk eller fællesskabende af, at vi samles i Tivoli Friheden til et show om vores fælles fremtid”, siger Rikke Øxner, direktør for Aarhus Festuge.

Du kan købe billetter på www.unitedchange.dk.


LÆS OGSÅ: REPORTAGE: Jelling Musikfestival 2023 – dette var årets højdepunkter og skuffelser

 

ANNONCE