Nyhed

FOTOSERIE: Fortsat højt humør til Musik I Lejet

Stemningen er fortsat god ved stranden i Tisvildeleje

Tisvildeleje-festivalen Musik i Lejet begyndte torsdag med tre dage med musik og fest ved stranden i Tisvildeleje. GAFFAs fotograf Helena Lundquist har været rundt på festivalen fredag og fanget den særlige stemning. Se hendes flotte billeder ved at klikke på kamera-ikonet ovenfor. Blandt andet var hun forbi koncerterne med Christopher, Kristian Leth, Mas, Alga, Swan Lee, Ivan$ito, Blaue Blume, Kind og Mind og Thomas Helmig, hvor sidstnævnte blev ramt af et heftigt regnskyl i starten.

Musik i Lejet har en kapacitet på 10.000 personer, og alle partoutbilletter blev udsolgt på en halv time, da forsalget gik i gang i november, da festivalen kun havde offentliggjort ganske få af de optrædende kunstnere.

Franske The Blaze, der gik på midnat mellem torsdag og fredag, var årets hovednavn, og torsdag var der også koncerter med blandt andre Ganger, Baske og Zar Paulo. Festivalen fortsatte fredag med blandt andre Thomas Helmig, Pil og Lamin og slutter lørdag med blandt andre Anne Linnet, Lucky Lo og Tobias Rahim.


ANNONCE