Nyhed

FRIGJORT FESTIVAL 2023: Christiania-festival offentliggør det fulde program

Der er gratis koncerter og en optræden med tidligere Gorillaz-support på programmet

Frigjort Festival er klar med deres musikprogram for 2023. I en pressemeddelelse lyder det, at det er festivalens mest ambitiøse line-up til dato, og at de byder på både internationale bands, fremstormende nye danske stjerner og helt nye acts fra vækstlaget. Festivalen, der løber af stablen den 11. og 12. august, præsenterer i alt 20 koncerter på tre forskellige scener i fristaden.

De tre spillesteder tæller henholdsvis Loppen, Byens Lys (Christianias gamle biograf) og en udendørsscene foran Grå Hal, og alle koncerter på udendørsscenen er gratis. Her kan man blandt andet opleve den Aarhus-baserede rap- og producerduo Ny Skole Patina, som for nyligt var at finde på GAFFAs liste over de bedste hiphop- og rapudgivelser fra 2023 indtil videre.

Derudover kan man også gratis opleve blandt andre dansk-iranske Melodi Ghazal, indie-pop-rock-kunstneren NikoCorlin, jazz-punk-trioen Smag på dig selv og indierockbandet Datter, som GAFFA for nyligt gav fire stjerner for deres koncert på Spot Festival.


Hvis man vil have adgang til alle koncerter på Loppen og Byens Lys, skal man give 399 kroner for en partoutbillet (man kan også købe en dagsbillet til 225 kroner). Med en partoutbillet kan man blandt andet opleve svenske Deki Alem, der blander både rap, grunge og drum and bass. Tvillingeduoen har spillet support for selveste Gorillaz og lukkede også First Days på årets Roskilde Festival.

Man kan også opleve Honeyglaze, en fremadstormende gruppe fra den britiske rockscene, dj’en Xenia Xamanek og guitarist Rune Risagers (School of X og Den Fjerde Væg m.fl.) soloprojekt Vibrant As Fuck.

Om lørdagen kan man også blive klogere på, hvad det vil sige at være musiker med ADHD, når Barbara Moleko og psykolog Simon Gents fra den psykologfaglige virksomhed Stem Sindet byder indenfor til en talk på Kultur Caféen.


Du kan se det fulde line-up på loppen.dk og købe billet her.

LÆS OGSÅ: DAMON ALBARN-INTERVIEW 2021: En trøst i mørke tider

ANNONCE