Nyhed

Har du (også) Roskilde-blues? Vi kigger tilbage på stemningsvideoer og interviews

Roskilde Festival har for 51. gang fundet vej til vores hjerter, og selvom dette års festival er ovre, lever minderne videre. Kig med her for at se, hvad GAFFAs SoMe-afdeling fangede af glimt på dette års Roskilde.

Det er på godt og ondt snart en uge siden, at vi alle måtte vende hjem fra den mere eller mindre ildelugtende, men ubestridt fantastiske Dyrskueplads i Roskilde. Når ”The Orange Feeling” langsomt fordufter, står mange tilbage med de noget tungere ”Roskilde-blues”, men på GAFFA forsøger vi at holde den lidt fra døren med guld fra gemmerne.

Vi har også lavet et overblik over de bedste og værste koncertoplevelser baseret på de 78 anmeldelser, vi skrev under festivalen – det overblik kan du se her. Hvis du ikke kan nøjes med et udpluk, kan du naturligvis læse eller genlæse dem alle i vores sektion ”Festivalguiden” eller læse vores interview med Black Country, New Road, Jockstrap og Whitney lige her. Indtil da kan du her se vores interview med Tove Lo, en stemningsvideo fra åbningen af festivalpladsen og publikums anmeldelse af Orange-åbneren Blæst.

Interview med Tove Lo


Publikum anmelder Blæst 


Stemningsvideo fra åbning af hele festivalpladsen 


 

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af GAFFA (@gaffadk)

LÆS OGSÅ: ​Blæst sippede lunken Orange-juice, men efterlod publikum i ekstase


ANNONCE