Nyhed

Maria Fantino bliver vært på X Factor – og vinker farvel til Curlingklubben på DR

Det har i noget tid været rygtet, at Maria Fantino skulle være den nye vært på TV2’s X Factor, og i dag er det blevet officielt. Det betyder også, at Curlingklubben ikke kan fortsætte på DR.

I en pressemeddelelse samt på Maria Fantinos egen Instagram blev det i dag offentliggjort, at Fantino i sandhed bliver den nye vært på X Factor, når den nye sæson ruller over skærmen i 2024. Danmarks største underholdningsprogram er altså lykkes med at få en af tidens mest værdsatte kulturpersoner til at lede slagets gang, men det er ikke kun X Factor-holdet, der har gjort sig et scoop – Maria Fantino kalder i sit Instagram-opslag den nye værtsrolle for sit ”drømmejob”.

”Det er ikke hver dag, at man bliver tilbudt sit drømmejob, så det takkede jeg sevlfølgelig ja til, og hvor er jeg både glad og mega spændt på det hele, lyder det blandt andet i opslaget, hvor Maria Fantino også gør det klart, hvad det betyder for radioprogrammet og podcasten Curlingklubben på DR:

”Det betyder også, at jeg har haft min sidste arbejdsdag på DR efter 8 vanvittige og fantastiske år.  Jeg startede på Talentholdet som 20-årig, og jeg vil for evigt være DR taknemmelig for, at der var nogle derude, der gav lille Maria en chance. Curlingklubben kan naturligvis heller ikke fortsætte på DR, men jeg er spændt på at se, hvad fremtiden bringer for os (Maria Fantino og Christian Bonde, red.), står der blandt andet.


Det er blot en måned siden, at vi på GAFFA bragte et større interview med Curlingklubben i forbindelse med premieren på deres underholdningsprogram ”Fantino mod Bonde” på DR. Her fortalte den yderst folkekære duo om deres musiksmag, festivalplaner og meget mere, og du kan læse hele interviewet lige her.


Underholdningsredaktør på TV 2 Dorte Borregaard fortæller i pressemeddelelsen, hvor glade TV 2 er for, at Maria Fantino takkede ja til opgaven:  

”Vi har selvfølgelig gjort os umage med at finde den helt rigtige vært til 'X Factor'. En vært, som både er et frisk pust, empatisk og nærværende, men som heller ikke er bange for at skære igennem, når bølgerne går højt i live-studiet. Så jeg er meget glad for, at Maria Fantino har takket ja til opgaven, og jeg er slet ikke i tvivl om, at hun med sin naturlighed og oprigtige nysgerrighed for andre mennesker og ikke mindst hendes evne til at gribe nuet som vært passer fuldstændig perfekt til X Factor”, siger Dorte Borregaard.

LÆS OGSÅ: REPORTAGE: X Factor genfandt gejsten


ANNONCE