Nyhed

Leder af spillestedet Fermaten bliver ny direktør for Spot Festival

Spot-stifter Gunnar K. Madsen stopper efter 30 år

Direktørposten hos Spot og Spot Festival bliver den 1. december 2023 besat af Rikke Andersen. Det sker efter, at Spot-stifter Gunnar K. Madsen stopper efter knap 30 år som direktør. Rikke Andersen har siden 2018 været spillestedsleder og booker hos Fermaten i Herning, og det er blandt andet hendes kvalifikationer fra denne stilling, der har landet hende det nye job som direktør for Spot.  

I en pressemeddelelse fra Spot lyder det, at Rikke Andersen i sin stilling på Fermaten især har haft fokus på samarbejde lokalt, regionalt og nationalt og på at styrke det lokale musik- og kulturmiljø. Det ligger godt i tråd med hendes kommende arbejde med Spot Festival fortæller bestyrelseslederen, der uddyber valget af Rikke Andersen med disse ord:

”Ud fra et stærkt ansøgerfelt stikker Rikkes faglige og personlige egenskaber særligt frem, og vi er overbeviste om, at hun med sine relevante erfaringer er den helt rigtige til at fortsætte videreudviklingen af SPOT,” fortæller Lena Brostrøm, bestyrelsesleder.


Den 44-årige og Aarhus-bosatte Rikke Andersen har været involveret i forskellige projekter i musikbranchen som Aarhus Calling, Levende Musik i Skolen og RecArt Music. Derudover er hun også en del af bestyrelsen hos både Den Jyske Kunstfond, Dansk Live og Tempi.

Rikke Andersen fortæller i pressemeddelelsen om sin begejstring over det kommende arbejde med Spot og Spot Festival:

”Det er med stor glæde, at jeg tiltræder som direktør for Spot Festival. Spot Festival betyder meget for mig personligt, og jeg går til opgaven med stor ydmyghed. Samtidig er jeg begejstret for muligheden for at arbejde endnu mere med nogle af de områder, der fylder meget for mig, nemlig arbejdet med vækstlaget og med diversitet,” lyder det fra Rikke Andersen, som fortsætter:


”Mit mål er at sikre, at Spot Festival forbliver et af de vigtigste vinduer til den nye danske musikscene, samtidig med at vi styrker samarbejdet med branchen og skaber endnu større synlighed omkring festivalen. Og så glæder jeg mig til samarbejdet med sekretariatet og Spots bestyrelse,” afslutter hun.

LÆS OGSÅ: SPOT-AKTUELLE PIL: ”Det ville være federe, hvis vi var enige om, at livet er fucking pinligt og uperfekt”

ANNONCE