Nyhed

Nu skal det være nemt at være kreativ indholdsskaber

Adobe Express er lige blevet opdateret med blandt andet AI så kreativiteten bedre kan flyde

Der findes et væld af apps og programmer, der gerne vil gøre det lettere at skabe indhold til for eksempel YouTube, Instagram, TikTok og så videre. Adobe har længe haft deres Adobe Express, en online-app/tjeneste, der er skabt for at hjælpe brugerne med at lave indhold på en let måde.

Adobe Express har længe kunne hjælpe indholdsskabere med lidt af hvert, ikke mindst med at skabe indhold til de sociale medier.

Men der har været visse begrænsninger, og nu får app’en så en markant opgradering. Adobe Express nemlig lige fået funktioner fra både Photoshop, Premiere Pro, Acrobat og den nye AI-billedgenerator Adobe Firefly.


Ifølge Adobe betyder det, at kreative indholdsskabere fremover kun behøver at åbne en enkelt app, når der skal redigeres billeder, klippes videoer eller laves kreative projekter med blandt andet generativ AI.

Naturligvis får Adobe Express ikke alle de funktioner, du finder i eksempelvis Photoshop og Premiere Pro, men for de kreative skulle der være masser at komme efter, uanset hvilken platform de vil skabe indhold til.

I en pressemeddelelse fortæller Adobe, at den nye app blandt andet sætter brugerne i stand til at generere billeder med AI-hjælp, at fjerne baggrunde i billeder og videoer, at animere en karakter ved hjælp af lyd, skabe nye skrifttyper og teksteffekter og meget mere.


Adobe Express er en del af Adobe Creative Cloud og findes som online app for pc og Mac, eller som dedikeret app til smartphone og tablet.

LÆS OGSÅ: Nyt kamera til indholdsskaberen der har penge nok

ANNONCE