Nyhed

Nyt kamera til indholdsskaberen, der har penge nok

Et nyt kamera fra Sony lover at levere masser af funktioner og kvalitet på trods af kompakt størrelse

Der kommer stadig flere indholdsskabere, om det så er på Facebook, Youtube, TikTok, Instagram eller andre platforme. Men det er samtidig de færreste, der gider rende rundt med et kæmpestort filmstudie-setup i rygsækken, når de skal lave en hurtig video.

Men samtidig er dem, der ser resultatet, også markant mere kræsne, og det stiller krav til udstyret, der filmes med. De krav mener Sony, at de kan leve op til med deres nye ZV-1 II, et ultrakompakt kamera med integreret objektiv.

Kameraet er det nyeste fra producenten i deres ZV-serie. Sony har blandt andet forsynet det nye kamera med en langt større vidvinkellinse end forgængeren, så der kan komme flere motiver med i optagelsen. Det nye kamera kan opfange, og sætte fokus på, flere ansigter på samme tid, og det sker helt automatisk, uden brugeren behøver gøre noget selv.


Der indbygget en mikrofon arbejder sammen med ansigtsgenkendelsen og retter automatisk  lydoptagelsen mod den person, der taler. Der er kommet biografiske funktioner med, som giver mere levende optagelser, og der er kommet en større ISO-følsomhed, der skulle give bedre optagelser med mindre støj, selv i lav belysning.

Der er også kommet et aktiv, elektronisk billedstabilisering, der lover at give gode billeder selv ved håndholdte optagelser. ZV-1 II skulle ramme markedet her i juni, og prisen vil ende på omkring 8.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Ny soundbar lover filmisk surround sound


ANNONCE