Nyhed

Ny soundbar lover filmisk surround sound

Sony har lige lanceret en ny soundbar spækket med ny lydteknologi

Vores tv er i vid udstrækning et underholdningscenter, og når vi ser film eller koncerter på det, skal lyden være i top. Men den indbyggede lyd i tv-skærmene er ofte af relativt lav kvalitet, og ekstern lyd er derfor ofte der, vi vender blikket hen.

Sonys nye 3.1-kanals soundbar, HT-S2000, er ifølge Sony fremstillet for at sikre store oplevelser, når der fyres op under underholdningen på vores husalter. HT-S2000 er således udstyret med både Dolby Atmos og DTS.X, og Sonys egne teknologier, Vertical Surround Engine og S-Force Pro Front Sorrund, for at sikre en tredimensionel surround sound-lydoplevelse.

I en pressemeddelelse skriver Sony samtidig, at der er indbygget en centerhøjttaler, der sikrer en tydelig dialog, og den indbyggede dobbelte subwoofer skulle levere en dyb bas. Vertical Surround Engine skulle derimod placere lyden foroven, mens S-Force Pro sikrer, at der kommer lyd fra siderne. Alt i alt noget, der skulle sikre den filmiske oplevelse direkte i brugerens stue.


Sony lover videre at HT-S2000 kan upmixe lyd der ikke nødvendigvis kommer i surround-format. Selv stereolyd, der kommer fra tv eller streames direkte via bluetooth, skulle kunne få surround sound-kvalitet.

Den nye soundbar skulle være i stand til at analysere indholdet i realtid og adskille lyden i de individuelle dele, såsom stemmer, lydeffekter eller musikinstrumenter, og sende dem ud i rummet i surround sound-format. Den nye surround bar rammer markedet i juni og skulle få en pris på omkring 4.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Nu kommer WiFi til de bærbare højttalere


ANNONCE