Nyhed

Tidal på vej med hi-res FLAC

Nu skulle der kun være ganske få uger til, at vi ser hi-res FLAC musikstreaming fra Tidal

Vi skal tilbage til april, hvor Tidals boss, Jess Dorogusker, kunne annoncere, at streamingtjenesten Tidal var på vej med det højopløste lydformat hi-res FLAC. Nu har han så været ude på Reddit og bekræfte, at FLAC nu er ved at blive rullet ud – i første omgang til Tidals Early Access Program-brugere på iOS.

FLAC er et open source-format, der kan levere musikstreaming i op til 24bit/192 kHz, hvilket skulle give brugerne gode muligheder for højkvalitetsmusik.

Alle, der er med i det program skulle kunne få adgang til den nye musikkvalitet allerede nu, blot ved at opdatere deres beta-app, og vælge "max"-kvalitet i den nye "Audio & Playback"-indstilling.


Tidal maner dog til ro hos alle, der ikke er en del af beta-programmet, for FLAC-formatet skulle blive tilgængeligt for alle HiFi Plus-abonnenter i løbet af august.

Ifølge Jess Dorogusker har Tidal over seks millioner musiknumre, der allerede er tilgængelige i hi-res FLAC-format, og at de arbejder med alle deres leverandører og kunstnere, så de kan tilføje nyt FLAC-indhold hver dag.

Til sammenligning har Amazon over syv millioner hi-res FLAC-numre.


LÆS OGSÅ: Skab din egen musikalske avatar

ANNONCE