Nyhed

TINDERBOX 2023: Hovednavn har meldt afbud

Den fynske festival har mistet et af årets hovednavne, men har angiveligt en solid erstatning klar

Det bliver desværre uden The Black Eyed Peas, når der senere på måneden bydes velkommen til årets udgave af den fynske festival Tinderbox. Gruppen, som hittede i 00'erne med sangerinden Fergie i front, har nemlig aflyst deres Danmarksbesøg med henvisning til "logistiske årsager."

"Black Eyed Peas har desværre aflyst deres optræden på #TB23 af logistiske årsager. Det er vi selvfølgelig virkelig kede af!," skriver Tinderbox-arrangørerne på festivalens Facebookside og tilføjer:

"Til gengæld har vi allerede lavet en aftale med en fantastisk artist, som er at finde blandt jeres mest ønskede navne til både #TB23 og #TB24!" Det er dog endnu ikke afsløret, hvilket eftertragtet erstatningsnavn, der er tale om.


The Black-Eyed Peas er i dag en trio bestående af Wil.i.am., Apl.d.ap og Taboo. Frontfiguren Fergie annoncerede sit exit fra gruppen i 2017, hvor hun også udgav sit andet og hidtil seneste soloalbum – betitlet Double Duchess. "Fergie må have indflydelsesrige venner i musikbranchen," lød det blandt andet i GAFFAs enstjernede anmeldelse af albummet.

Tinderbox finder sted den 22.-24. juni og byder – trods aflysningen – på en lang række danske og internationale navne. Blandt de musikalske attraktioner er således Maroon 5, Red Hot Chili Peppers, Tobias Rahim, Armin Van Buuran og Dean Lewis.

Der vil også være mulighed for et genhør med svenske Basshunter, som hittede stort med sangen "Boten Anna" tilbage i 2006. 


LÆSERNES FESTIVALMINDER: "Det var en blanding af den perfekte promille, det perfekte vejr og de bedste mennesker"

ANNONCE