Nyhed

UDSKIFTNING: Volbeat mister nøglemedlem

Guitarist takker af efter ti års tro tjeneste

Han kom fra et job i det amerikanske thrash metal-band Anthrax og har efterhånden flankeret Michael Poulsen i ti år. Nu har guitarist Rob Caggiano imidlertid meddelt sin afgang fra det populære band. Det fremgår af Volbeats facebookside.

"Gennem vores tid sammen har vi rejst verden tynd, delt fantastiske oplevelser og udgivet fire plader, som vi er pavestolte over, og vi ville ikke gå tilbage og ændre noget som helst," står der i opslaget, som fortsætter:

"Vi ønsker vores brormand Rob alt det bedste i alle hans fremtidige bedrifter (vi ved, det bliver fantastisk). At fylde de sko på scenen bliver en herkulisk opgave, men vores gode ven Flemming C. Lund (fra The Arcane Order) træder til for at håndtere leadguitaren til vores koncerter i 2023. Tak til alle vores fantastiske fans for deres støtte og endnu vigtigere: Tak til Rob for ti helt fantastiske år," lyder det fra bandet


Flemming C. Lund har en fortid i gruppen Invocator. Om hans indrullering i Volbeat er tidsbegrænset eller permanent står ikke klart.

Volbeat var senest albumaktuelle med Servant of the Mind fra 2021. De har gennem deres over 20 år lange karriere opbygget en anselig fanskare: I oktober '22 spillede de i Royal Arena og tilbage i 2017 gav de en efter seksstjernet koncert i Parken i København.

Gutterdämmerung – et storslået filmisk trip


ANNONCE