Nyhed

IKKE FOR SARTE SJÆLE: Queens of the Stone Age annoncerer nyt album

Roskilde-aktuelle sværvægtere klar med første nye studiealbum i seks år

Til efteråret kan de fejre 25 års fødselsdag for deres selvbetitlede debutalbum fra 1998, og forinden lægger de vejen forbi Danmark for at give koncert på Roskilde Festival - deres første koncert herhjemme siden den femstjernede fest på Northside Festival for fem år siden. 

I dag er der så mere godt nyt for fans af Josh Homme og kompagni. Queens of the Stone Age har nemlig netop annonceret udgivelsen af deres kommende, ottende studiealbum. Det har fået titlen In Times New Roman og er bandets første siden Villains fra 2017. Albummet er sat til at udkomme 16. juni.

I en pressemeddelelse i anledning af den forestående udgivelse beskrives In Times New Roman som "rå, til tider brutal og er ikke for sarte sjæle. Og samtidig er albummet måske bandets smukkeste og mest givende i en efterhånden meget imponerende diskografi. Joshua Homme leverer sine skarpeste tekster til dato i helt tæt samspil med bandets signaturlyd," står der i pressemeddelelsen, som fortsætter:


"Det hele krydret med nye og uforudsigelige twists på hver eneste sang. På In Times New Roman… erfarer lytteren, at man sommetider skal kigge neden under sine ar og sår for at finde skønheden, og at det faktisk nogle gange er arrene og sårene i sig selv, der er skønheden," lyder det dybsindigt fra pladeselskabets PR-afdeling. 

Queens of the Stone Age, 2023
Queens of the Stone Age, 2023

Queens of the Stone Age har spillet i Danmark ved adskillige lejligheder siden deres opstigning til stjernestatus for snart et kvart århundrede siden. I 2003 gav gruppen koncert på Roskilde Festival, og to år senere vendte de tilbage og gav en femstjernet koncert på Vega i København.


I 2007 indtog de atter Orange Scene på Roskilde, og har siden optrådt i både KB Hallen, på Skive Beach Party, i Store Vega, på både Roskilde og i Forum i 2013, på Northside i 2014, hvor de altså også gav deres seneste, danske koncert for fem år siden. 

Eks-kone ansøger om tilhold mod Josh Homme – det gælder børnene

ANNONCE