Nyhed

Nu kommer WiFi til de bærbare højttalere

JBL opgraderer nu to af deres kendte bluetooth-højttalere til også at understøtte WiFi

Langt de fleste mobile højttalere understøtter udelukkende bluetooth-forbindelser. Men det vil JBL nu ændre på og har opgraderet deres to klassiske højttalere, Boombox 3 og Charge 5, til også at fungere på det trådløse netværk.

De nye højttalere har fået navnene Boombox 3 Wi-Fi og Charge 5 Wi-Fi, og ud over at give en ny måde at forbinde til dem på, fortæller JBL i en pressemeddelelse, at der med WiFi-forbindelsens ankomst også er blevet åbnet for helt nye lydformater, for eksempel Dolby Atmos.

At de to bærbare højttalere understøtter trådløst netværk, betyder blandt andet, at du kan bruge din smartphone uden at forstyrre streaming af musik. Det vil også betyde, at musikken ikke stopper, bare fordi højttaleren ikke længere er i bluetooth-afstand til din smartphone.


Takket være WiFi får Boombox 3 Wi-Fi blandt andet adgang til HD-lyd med 24bit/96kHz-afspilning og ikke mindst 3D Dolby Atmos via Tidal og JBL One-app’en.

Boombox 3 Wi-Fi (tv) og Charge 5 Wi-Fi (th)
Boombox 3 Wi-Fi (tv) og Charge 5 Wi-Fi (th)

Charge 5 Wi-Fi giver også adgang til den flotte HD-lyd, men må i denne omgang undvære 3D Dolby Atmos.


Begge højttalere understøtter stadig bluetooth, hvilket betyder, at du stadig kan tage højttaleren med dig og streame direkte fra din smartphone.

JBL har også opgraderet højttalerne når det kommer til bæredygtigheden. Højttalerkabinetterne på begge er nu fremstillet af 90% genbrugsplast, og højttalergitteret er produceret af 100% genbrugsstof. JBL fortæller også i en pressemeddelelse, at emballagen er lavet af FSC-certificeret papir og trykt med sojablæk.

De nye versioner af de kendte højttalere er lige dukket op i butikkerne og har fået en pris på omkring 4.500 kroner for Boombox 3 Wi-Fi og 1.900 kroner for Charge 5 Wi-Fi.


LÆS OGSÅ: Nyt webcam lover streaming og samarbejde i høj kvalitet

ANNONCE