Nyhed

UKENDTE UDGIVELSESPLANER: Dansk succesduo surprise-udgiver nyt album

Ukendt Kunstner vender tilbage med nyt album seks år efter opløsningen

Det er mindre end to uger siden, GAFFA overværede Hans Philips koncert - i eget navn - på Train i Aarhus og konstaterede at Hypen omkring Hans Philip holder. I dag er der så mere godt nyt til fans af sangeren. Han vender nemlig tilbage som rapper i Ukendt Kunstner sammen med makkeren Jens Ole McCoy - mere end seks år efter, at den succesfulde duo ellers valgte at gå hver til sit.

Ukendt Kunstners nye album har fået titlen Dansktop og er på gaden - og streamingtjenesterne - nu. Du kan høre titelnummeret her under. Det nye album lander få uger efter, at Ukendt kunstners debutalbum Neonlys fyldte ti år.

"Et urbant natalbum. Det kunne man godt kalde Ukendt Kunstners album, som i lyd og stemning langt hen ad vejen minder om en tur gennem nattelivet. Det kan være inde midt i larmen og livet i midtbyen, eller i ens egen drømmeverden langs søerne, mens solen langsomt står op," skrev vores anmelder om Neonlys ved udgivelsen og tilføjede:


"Det er blødt uden at blive for blødt, og det veksler mellem det instrumentale, det talte, rappede og sungne. Og grundidéen er god – lidt som den er det for eksempel hos The Weeknd eller lignende artister." Ukendt Kunstner fulgte op med albummene Forbandede ungdom (2014) og Den anden side (2016), inden de trak stikket i 2017.

Bøjet i neonlys på Falconer Salens scene


ANNONCE