Nyhed

UNIK MULIGHED: Superjeg signerer plader - 20 år efter opløsningen

Peter Sommer og Carsten Valentin inviterer til reception i anledning af genudgivelser

I dag er Peter Sommer en af landets mest ansete sangskrivere, midt i en succesfuld solokarriere, som for alvor tog fart med albummet På den anden side i 2004.

Sådan var det imidlertid ikke for 20 år siden, hvor Sommer lige var flyttet fra hjembyen Skanderborg til København og tog de første skridt til en professionel, musikalsk karriere sammen med vennen Carsten Valentin i duoen Superjeg.

På fredag bliver de to plader, Superjeg nåede at udgive, genudgivet på vinyl og cd på selskabet Comunale Records - og i den forbindelse inviterer Sommer og Valentin til udgivelsesreception på Café Ingolf i København i dag (torsdag den 4/5, red.), hvor de vil signere plader og byde på en forfriskning.


Der er med andre ord tale om en enestående mulighed for at møde Superjeg - 20 år efter opløsningen - i ganske intime rammer.

"Alle er meget mere end meget lidt velkomne, og det kunne være skønt at se velkendte snuder og lære et par nye at kende. Vi byder den første bølge af gæster på lidt flydende (vi får se hvad det bli'r), og så skal der ellers bare hyggesnakkes så højt, at man ikke kan høre musikken på anlægget," skriver Peter Sommer på Facebook og tilføjer:
"Der er vinyler til salg (MobilePay), og vi signerer dem muy gerne - og/eller hvad end du har medbragt hjemmefra, som du synes skal supersigneres." Receptionen finder sted torsdag klokken 20.00 på Ingolfs Kaffebar, Ingolfs Allé 3, 2300 København S.
ANNONCE