Nyhed

VIDEOPREMIERE: Dansk-svenske Amanda Rakel er kærlighedssyg på ny single – se videoen her

Pop-artisten Amanda Rakel er klar med ny single, og musikvideoen har premiere lige her på GAFFA

Amanda Rakel er ikke længere helt ny på den danske musikscene. Hun har udgivet singler og en enkelt ep siden 2016, men det er først med 2020-singlen ”Magnetic”, at hun får sit første rigtige gennembrud. I marts 2023 befandt hun sig på GAFFAs ”Bedst lige nu” med single ”Lonely FIY”, og nu er hun aktuel med singlen ”Sick” og en dertilhørende musikvideo.

Da Amanda Rakel var på GAFFAs ”Bedst lige nu” med sin første single fra 2023, var det med disse ord fra GAFFAs skribent:


”Vi er færdige med at skamme os over at være alene og føle os ensomme. Vi ender nemlig alle med at sidde alene en lørdag aften før eller siden, og når den dag kommer, skal du sætte ”Lonely FYI” på. Det er en stærk popsang, som tør tale om de følelser, der opstår, når vi ikke har selskab. Gør klar til din enmandsfest med ”Lonely FYI””.

Amanda Rakels musikalske univers er overvejende præget af poppede og sjælfulde r&b-sange og har de seneste par år også fået en mere elektronisk lyd. Den nye single ”Sick” har lidt af det hele. I 2016 udgav hun ep’en Soaked, som GAFFAs anmelder gav hele fem ud af seks stjerner. Her roste GAFFAs anmelder blandt andet Amanda Rakel med disse ord:

”På trods af de mange tricks og gode effekter forsøger musikken aldrig at overdøve eller stjæle fokus, men er med til at skabe den solide melankolske stemning, der bærer det hele. Der er udpræget hjemmelytning over musikken, og jeg er glad for, at Amanda ikke giver efter og fester det hele til,” lød det fra anmelderen.


LÆS OGSÅ: BEDST LIGE NU: Ti håndplukkede tracks - fra Hummerdreng til Honeymoan

 

ANNONCE