Nyhed

BAG MURENE: Tunge drenge melder deres ankomst til Jailbreak 2023

D-A-D og Glenn Hughes er blandt de nye navne til Jailbreak i Horsens 2023

Gennem årene har det gamle statsfængel i Horsens dannet ramme om koncerter med sværvægtere som Tom Petty & the Heartbreakers, Aerosmith og Hollywood Vampires. Og sidste sommer blev der for første gang budt indenfor til festivalen Jailbreak - som låner sit navn fra et Thin Lizzy-album fra 1976.

I år vender begivenheden tilbage - nu over to dage. De første navne blev offentliggjort tilbage i november og inkluderede blandt andet Within Temptation. Og nu er der så føjet yderligere elleve navne til det hårdtslående program, der afvikles den 11. og 12. august.

Blandt de nye navne på plakaten finder man blandt andet de danske favoritter fra D-A-D. De optræder med deres prisbelønnede album Riskin’ It All fra 1991 samt en række andre af deres mest populære numre.


D-A-D optrådte også på Copenhell sidste sommer, hvor GAFFAs anmelder kvitterede for deres optræden med fem stjerner. Her var det publikum, der helt og holdent bestemte sætlisten gennem en klassisk afstemning.

Fra den anden side af Øresund kommer Arch Enemy med deres kontrastfyldte metalmusik, som både hylder det smukke og det ekstremt brutale. Derudover får Jailbreak besøg af den tidligere Deep Purple-frontmand Glenn Hughes. 

Hele vejen fra Australien kommer også Wolfmother, hvis musik er en hyldest til 70’erne, hvor den hårde rock og metalgenren for alvor tog fart. Her kan man derfor se frem til at mærke retrostemningen, når Wolfmother gæster Jailbreak med rendyrket 70’er-heavyrock.


Jailbreak inviterer også aarhusianske Bersærk til at give dansksproget ragnarokkoncert inden for fængslets mure. Derudover finder danske Red Warsawa, Skullclub og Pectora også vej til festivalpladsen ved fængslet i Horsens.

Dertil kommer også den canadiske trio Danko Jones, der i over 25 år har leveret punket bluesrock til glade rockentusiaster – blandt andet i samarbejde med Volbeat på singlen ”Black Rose”. Jailbreak-deltagere kan også se frem til thrash metal fra veteranerne i Metal Church og melodiøs rock fra britiske The Quireboys.

Du kan købe billetter til Jailbreak 2023 her.


LÆS OGSÅ: JAILBREAK 2023: Nu er de første navne på plads

ANNONCE