Nyhed

EN SIDSTE SANG: Hør rørende duet mellem 79-årige Peter Belli og søn

Syv år efter pensionering og afskedstur har den store stemme været en tur i studiet

Det er efterhånden syv år siden, snart 80-årige Peter Belli annoncerede sin pensionering, tog på en allersidste tur rundt i landet og gav et stort afskedsinterview til GAFFA.

I dag kan vi så helt eksklusivt præsentere snigpremieren på den nye sang og musikvideo "En sidste sang," hvor Peter Belli har været i studiet med sønnen Michel og dennes band Den syvende søn

"Jeg ser ofte fodbold med min ældste søn og min far. For et par år siden, da vi var samlet for at se en kamp, fortalte jeg at vi, i Den syvende søn, snart skulle i studiet og indspille et nyt album. Min far, der har været gået på pension siden 2017, spurgte om vi så ikke skulle have en featuring Peter Belli," fortæller Michel Belli om den ny sang og uddyber:


"Nogle uger senere var vi igen samlet, og min far sagde: 'har du tænkt over hvad jeg sagde, for jeg mener det.' Det havde jeg, og jeg havde også talt med drengene i Den Syvende Søn. Jeg havde fået en idé, der tog mig lang tid at gøre færdig, for jeg havde fået en ide, der ikke var lige til. Min fars forespørgsel havde startet den tanke, at vi en dag skal sige farvel for sidste gang, men vi ved ikke hvornår. Jeg præsenterede min far for sangen, og den sidste dag i studiet indspillede vi sangen - "En sidste sang."

Og der er tale om et bevægende genhør med med Belli senior, som fylder 80 år den 19. juni - med et omkvæd, som gør status over et liv i rampelysets skær: "Når lyset brænder ud / og natten den bliver ved / og takten går i stå / så er det helt okay / for publikum var med / og stemningen var høj og sættet det var langt / der er altid en sidste sang."


Fin dokumentation af Peter Bellis sidste tur i manegen

ANNONCE