Nyhed

ENDELIG: Jung tager på turné

Den populære trio kommer endelig ud og møde publikum til efteråret og tager en fjerdemand med

De debuterede i 2019 - og så kom COVID19-pandemien. Derfor er det også først nu, med to album og en række hits i bagagen, at Jung kan tage på deres første turné til en række af landets spillesteder. I alt 16 danske provinsbyer får besøg, inden Jung runder af med to koncerter på Vega i København ved udgangen af december.

“Vi glæder os helt utroligt meget til, endelig, at spille for alle jer dejlige mennesker på landets mange spillesteder. Vi har endnu ikke haft fornøjelsen af et stående publikum i en sal, hvor vi er tæt på hinanden og kan brage energi af sammen. Det skulle være sket for længe siden, og nu sker det altså! Det ser vi satme frem til!,” lyder det i en pressemeddelelse fra bandet i forbindelse med den forestående turné.

Jung består af Jonas Jung på vokal, Michael Hovmand på keyboard og Sigurd Boesen på guitar. På turnéen bakkes bandet endvidere op af Frederik Håkonssen på trommer. Jung udgav deres debutalbum, Blitz, i 2020. GAFFA kvitterede dengang med de maksimale seks stjerner og overskriften Nogle gange så er den der bare.


De fulgte op med albummet Forfra forbundet i 2021, som fik en næsten ligeså entusiastisk modtagelse herfra. Og da GAFFA tjekkede deres liveform i Jyske Bank Arena i Odense, november 2021, tog vores anmelder endnu engang hele stjerneskalaen i brug.

Den kommende turné afvikles under overskriften Tur/Retur og indledes på Portalen i Greve den 10- november. Billetsalget er i gang lige her.

Turnéplan


Fre 10. nov       Greve, Portalen

Lør 11. nov       Holbæk, Elværket

Tors 16. nov     Herning, Fermaten


Fre 17. nov       Aalborg, Skråen

Lør 18. nov       Esbjerg, Tobakken

Tors 23. nov     Odense, Posten


Fre 24. nov       Svendborg, Borgerforeningen

Lør 25. nov       Helsingør, Kulturværftet

Tors 30. nov     Paletten, Viborg


Fre 1. dec       Horsens Ny Teater

Lør 2. dec       Fredericia, Eksercerhuset

Fre 8. dec       Aarhus, Train


Lør 9. dec       Skive, Skive Theater

Tors 14. dec     Mantziusgården, Birkerød

Fre 15. dec       Roskilde, Gimle


Lør 16. dec       Næstved, Grønnegade

Ons 27. dec      København, Store Vega

Tors 28. dec     København, Store Vega


GAFFA-Prisen-vinderne Jung: ”Det havde vi virkelig ikke regnet med”
ANNONCE