Nyhed

FEDE WEEKENDER: Tivoli Friheden klar med sommerens koncertprogram

Den aarhusianske forlystelsespark inviterer vanen tro til koncerter hen over sommeren

I sidste uge kunne Tivoli Friheden i Aarhus annoncere besøg fra en international stjerne i skikkelse af den britiske sanger Seal. Og idag kan den østjyske forlystelsespark så offentliggøre sommerens fulde musikprogram, som i år ikke længere begrænser sig til de tradtionstige Fed Fredag-arrangementer, men også byder på lørdagskoncerter og såkaldte Summer Sessions.

"I 2023 bygger vi videre på traditionen om at samles til musik under de store bøgetræer sommeren igennem," forklarer Tivoli Frihedens direktør, Henrik Ragborg Olesen, i en pressemeddelelse og uddyber: 

"Det sker til Fed Fredag - men nu også til Fed Lørdag - og som kronen på værket fremover også til koncerter med internationale top-stjerner, der gæster Tivoli til Summer Sessions, som vi er stolte over at have udviklet sammen med verdens største koncertarrangør – Live Nation."


Som noget nyt åbnes sæsonen med en koncert på selve forlystelsesparkens åbningsdag den 6. april, hvor Danser med Piger vil gå på scenen klokken 20. Dermed vil der være åbnet for årets koncertrække, som også byder på besøg fra Tessa (5/5), Carpark North (26/5), Jada (9/6), Swan Lee (24/6), Dodo & The Dodos (8/7), Artigeardit (4/8) og Rasmus Seebach (18/8).

Tivoli Frihedens nye scene til 90 millioner lever ikke op til kommunale krav

 


ANNONCE