Nyhed

FREDAGSROCK: Thomas Helmig indtager Tivoli

Den aarhusianske popveteran vender tilbage til haven og giver to koncerter

Tidligere har Tivoli offentliggjort, at Jada, Tobias Rahim og Deep Purple er en del af årets Fredagsrock-program, som lægger ud med Eee Gee og Soleima den 14. april. Og nu er en regulær pophelt føjet til programmet:

Thomas Helmig indtager Fredagsrock-scenen den 28. juli kl. 22.00. Dagen derpå giver han endnu en koncert på Plænen med sit faste band til Lørdagshits, som er en koncertrække til sommer, hvor Tivoli hylder "hitmusik, publikum kan synge med på," som det hedder i en pressemeddelelse, som fortsætter:

"Det er ti år siden, at Thomas Helmig sidst gæstede Fredagsrock på Plænen i eget navn, så da muligheden opstod for to koncerter over en weekend, så var beslutningen ikke svær at træffe. Publikum kan se frem til en sand storm af kendte hits og masser af vrik med hofterne fra Hr. Helmig, når han over to dage først spiller til Fredagsrock og dagen derpå til Lørdagshits."


Helmig, som spiller flere store arenakoncerter i 2023, medbringer sit ammen med faste hold af musikere, som består af Claes Antonsen, Emil Falk, Søren Runge, Poul Reimann, Mads Michelsen, Christian Douglas, Mark Linn, Tilde Vinther og Annelie Karui Saemala Overbeck. Og han glæder sig:

"Det er over ti år siden, jeg sidst spillede på Plænen i Tivoli, og jeg husker en vild aften med rigtig mange mennesker. Derfor har vi denne gang valgt at spille to dage i træk, og jeg er sikker på, at det bliver magisk at stå i den smukke have omgivet af kulørt lys og alle jer smukke mennesker,” lyder det fra Helmig i forbindelse med annonceringen.

BAGKATALOG: Da en 21-årig Helmig tog GAFFA med på café


 

ANNONCE